Goede eetlust, goede ontlasting en genoeg energie om heerlijk te kunnen ravotten en rennen met alle hondenvriendjes. Klinkt als een hond die gezond is en lekker in z'n vel zit toch? Dit is een aspect wat wij maar al te belangrijk vinden in ons hotel. Bij een goede weerstand en een normaal eetpatroon zal de hond zich het beste voelen en dus ook vollop kunnen genieten van een verblijf in ons hotel. Hoe gaan wij hier tijdens de vakantie voor zorgen...

Renkse Natuurlijke Diervoeding

Renske gelooft in de kracht van de natuur om het lichaam gezond te maken én te houden, net als wij. Hierom bevatten alle producten van Renske 100% natuurlijke ingrediënten met hoogwaardige kwaliteit zoals kruiden, vitamine en mineralen.

De voeding wordt zo vers mogelijk gehouden, want dat zouden we zelf ook niet anders op ons bordje willen. Het hoofdingrediënt is dus in alle voeding vlees of vis, wat wordt gecombineerd met groenten, fruit, kruiden, mineralen, vitamines en sporenelementen.  Omdat wij granen en tarwe zien als vulling in plaats van voedingen kiezen we in ons hotel ervoor om enkel de graanvrije varianten te voeren. Dit zorgt voor het kunnen opnemen van zoveel mogelijk van de voeding omdat het grootste deel hiervan bestaat uit bruikbare bestandsdelen. Fijne bijkomstigheid voor ons is, naast al deze pluspunten, dat dit ons weer wat tijd scheelt in de schoonmaak en het schoonhouden van de buitenverblijven. 

Wij dienen de bordjes vaak op met de smaak ADULT - Zalm omdat we merken dat hier veel honden van smullen. Af en toe wisselen we dit af met de smaken ADULT - Kip of Lam. Heeft jou hond een voorkeur voor een bepaalde smaak mag je dit uiteraard aangeven zodat we hiermee rekening kunnen houden tijdens zijn vakantie. 

Extra's

Wil je jou hond tijdens zijn verblijf nu wat meer verwennen of eet hij/zij liever brokjes met wat lekkers erdoor? Dan is het mogelijk te kiezen voor extra gestoomd vlees tijdens het verblijf. We kunnen dit deels aan de maaltijd toevoegen of als volledige maaltijd afwisselen met de brok. Afhankelijk van de hoeveelheid wordt een klein bedrag bovenop de hotelprijs gerekend. 

De gestoomde maaltijden hebben we in onderstaande varianten wisselend op voorraad en er kan net zoals bij de brok worden aangegeven waar de voorkeur voor jou hond naar uitgaat. 

Bijvoeren van de gestoomde maaltijd mag bij het brengen van de hond worden aangegeven.