Omdat elke hond een eigen "handboekje" heeft vinden wij het belangrijk goed te kijken naar de behoefte van ieder individu. Het ene boekje is makkelijker dan de ander en natuurlijk geeft iedere hond z'n behoefte op zijn/haar eigen manier aan. Elke dag zien wij het dus weer als een uitdaging, uit te zoeken hoe we de meest gelukkige versie van jou hond mogen zien, want zeg nu zelf, dat is toch het meest mooie cadeautje wat je kan krijgen! 

Dagindeling

Omdat een hond een gewoonte dier is vinden wij het super belangrijk om ze een vast ritme te bieden. Helaas kunnen wij, tot op bepaalde hoogte, niet met ze praten en vertellen wat er staat te gebeuren.  Om jou hond toch gerust te kunnen stellen en te laten weten wat ze mogen verwachten, staat regelmaat bij ons op nummer één. Hieronder vindt je dus hoe wij elke dag de nodige verzorging bieden aan de honden die bij ons in het hotel logeren. 

Ochtend


9.00u 

Alle honden gaan samen met ons naar buiten om zich lekker uit te kunnen leven en hun behoeften te kunnen doen in een van onze speelweides.

9.00u - 12.00u

De honden spelen onbezonnen buiten terwijl wij binnen druk bezig zijn met de schoonmaak van de verblijven, verversen van het water en het vullen van de ontbijtbordjes.

11.00 - 12.00u 

De schoonmaak is klaar en het is tijd om naar binnen te gaan. Er wordt gesmuld van de ontbijtjes en wij controleren of elke hond voldoende heeft gegeten. Zo zien wij meteen hoe zij zich voelen. 

13.00u 

We sluiten de deuren om te zorgen dat elke hond de rust krijgt die nodig is na het intensief buiten spelen, want zo'n drukke ochtend is natuurlijk niet wat de meeste viervoeters gewend zijn.

Middag 


16.00u 

We openen de deuren om de hotelgasten weer wakker te maken voor de volgende uitlaatronde. Net als in de ochtend worden wij weer super gelukkig om al die blije snuiten te zien! 

16.00u - 18.00u

Binnen wordt alles weer gereinigd en ververst om elke hond weer een veilige en schone slaapplek te bieden. 

18.00u

Tijd voor diner! Dus wij gaan weer met z'n alle naar binnen om daarvan te genieten en hierna een lekkere rustplaats op te zoeken. 

19.00u

Na deze dag, die compleet in het teken stond van jullie hond, gaan wij al onze gasten nog eens langs om ze te verwennen met een heerlijke beloning. Hierna kunnen zij moe en voldaan gaan genieten van hun welverdiende nachtrust. 

Wat willen wij jullie graag vertellen...

Nu we hierboven vooral hebben gekeken naar wat belangrijk is voor jullie huisdier, vinden wij het ook fijn jullie even uit te leggen wat wij belangrijk vinden tijdens het verblijf. Er zijn namelijk een aantal dingen die veel effect hebben op de rust die we jou hond willen bieden. Een van de belangrijkste hiervan is dat het de bedoeling is, dat er niet word geblaft in ons hotel. Hierdoor kunnen honden namelijk veel stress en spanning ervaren. Dit kan invloed hebben op de eetlust, rust die er wordt genomen en niet geheel onbelangrijk het contact tijdens het buiten spelen met soortgenoten. Door spanning kunnen er "opstootjes" ontstaan die vaak niet nodig zijn, want net zoals bij ons kunnen honden ook een slecht humeur hebben wanneer ze te weinig rust kunnen nemen.

Wat wij dus belangrijk vinden is dat jou hond luistert wanneer wij ze vragen stil te zijn. Helaas is het wel eens voorgekomen dat er honden zijn die ons hierin negeren, wat ten kosten gaat van de rust van de andere hotelgasten. Om dit te voorkomen vinden wij het fijn een oefendagje in te plannen met jullie, zodat we van beide kanten kunnen bekijken hoe een dag in ons hotel verloopt. Zo krijgt jullie hond tevens rustig de tijd om aan ons en onze routine te wennen en kennis te maken met alle nieuwe dingen die bij ons op hun pad komen. 

Vaccinaties en medicijnen

Belangrijk is dat bij elk verblijf het dierenpaspoort wordt meegegeven met daarin de geldige entingen (cocktail- en kennelhoestenting). Zorg dat de hond de entingen uiterlijk 14 dagen voorafgaand het verblijf toegediend heeft gekregen. 

Medicatie mag worden meegegeven in de daarbij behorende verpakking. Geef duidelijk aan bij het brengen hoeveel en -vaak de hond deze dient te krijgen, en hoe deze toegediend moet worden.

Wat mag er in de vakantiekoffer mee?

Om het verblijf van jullie hond zo min mogelijk af te laten wijken van de gang van zaken bij jullie in huis, zijn er in ons hotel een aantal mogelijkheden om voor jullie en jullie hond alles zo vertrouwd mogelijk te maken. Zo heb je de mogelijkheid om zelf de voeding van thuis mee te geven, graag  met maatbeker of in portie-zakjes. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we snel te werk kunnen gaan en meer tijd over houden voor het geven van zo veel mogelijk aandacht aan jullie trouwe viervoeters. 

Uiteraard mag er ook een snoepzakje worden meegegeven. Vaak maken wij aan het eind van de dag een rondje om de vakantiegangers wat lekkers te geven, want verwennen mag toch ook op vakantie?!

Welke mogelijkheid we jullie nog meer willen geven is om de slaapplekken zo vertrouwd mogelijk te houden. Het meebrengen van een eigen lievelingsspeeltje of -knuffel is dus toegestaan. Helaas kunnen wij jullie hierbij alleen niet garanderen dat dit alles weer heel mee naar huis gaat, gezien er bij ons af en toe nog wel eens wat streken uitgehaald worden. Wij zorgen dat iedere gast tijdens het verblijf een fijne mand met daarin een deken heeft om lekker in te dromen en rusten. 

LET OP: het is niet toegestaan om manden en/of kussens mee te geven! 

Heb je nog steeds een vraag?

Mochten jullie nu na al deze info nog vragen hebben of ben je super nieuwsgierig naar hoe ons hotel er achter de schermen uit ziet? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een rondleiding. Je kan een rondleiding met kennismaking bij ons inplannen op onderstaande dagen en tijdstippen: 

maandag t/m vrijdag 17.15u

Het is toegestaan de hond mee te nemen tijdens deze rondleiding maar omdat jullie je hond natuurlijk het allerbeste kennen, laten wij graag deze keuze bij jullie zelf.  Ben je al eens bij ons komen kijken en/of heb je een korte vraag kun je ons altijd via een van onze contact gegevens bereiken. 

Tarieven*

0 - 10 KG € 13,00
10 - 25 KG € 13,50
25 - 40 KG € 14,00
40+ KG € 14,50

Vakantie tarieven 

0 - 10 KG € 14,00
10 - 25 KG € 15,00
25 - 40 KG € 16,00
40+ KG € 17,00

* V.a. 1sept.2021 nieuwe prijzen

Wij ontvangen u samen met uw hond graag tussen openingstijden, deze vind u op onze contact pagina. Wanneer we jullie in de ochtend ontvangen voor het ophalen van jullie hond, wordt deze dag niet verrekend. Zien wij u aan het eind van de dag, dan verrekenen wij deze dag wel. Tevens verrekenen wij 10% korting op de totaalprijs wanneer twee of meer honden van dezelfde eigenaar in een binnenverblijf mogen verblijven. 

Badderen

Mogelijk is je hond schoon en fris weer mee naar huis te nemen na zijn verblijf in het hotel. Hieraan zijn wel wat extra kosten verbonden die we hieronder vermelden. Wij wassen de hond de ochtend of avond voordat jullie hem op komen halen zodat hij droog in de auto mee naar huis kan. Uiteraard enkel wanneer dit mogelijk is. Tijdens regenachtige dagen wassen wij net voordat hij met jullie mee gaat. 

Wasbehandeling € 15,00