Gastenboek


Reactie plaatsen

Reacties

Marion, Aart en Rox
een dag geleden

Rox heeft het goed naar haar zin. Ze is altijd enthousiast om naar haar verblijf te gaan. En ze is blij om Anne weer te zien.

Familie Kingma
12 dagen geleden

Cooper komt met veel plezier bij jullie. Gaat blij naar binnen en komt blij naar buiten. Laatst hadden wij onverwachts opvang nodig voor meerdere dagen. Alles prima geregeld. Vriendelijk en meedenkend.

Voor net voer (brokken en vlees) kregen wij goed advies.

Wij (en Cooper) zijn super tevreden.

Annemarie
18 dagen geleden

Ik laat onze Polle altijd met een gerust hart bij jullie achter.

Gert-Jan
18 dagen geleden

Onze Bono heeft het bij jullie altijd super naar z'n zin, zodra wij bij jullie de straat in rijden is hij al super enthousiast dus dat zegt genoeg.

Mark, Gerda en onze Marley.
19 dagen geleden

We komen al jaren onze hond brengen. Met veel plezier gaat hij er naar toe. Als Marley in de auto mag, dan weet ie dat ie of naar het bos mag of naar het hotel. Hij is niet te houden als de auto weer open gaat en eruit mag springen. Hij rent er naar toe en dat zegt wel heel veel. Al is ie meestal wel afwachtend met andere honden. Hij vermaakt zich altijd, met name met kuilen graven en in de modder liggen. Heerlijk om te zien en dat er goed voor gezorgd wordt. Dat maakt het voor ons ook makkelijker om hem weg te brengen. Uiteraard is ie hij ook weer blij om ons te zien en weer mee naar huis mag.
We zijn blij dat hij daar blij is. 👌🏻

Willem Roordink
2 maanden geleden

Max en Kaat hebben laatst 5 dagen gelogeerd in het hondenhotel. Max vind het altijd leuk om in het hondenhotel te zijn kan hij naar hartelust spelen, Kaat vind het in het in het begin altijd spannend omdat ze nogal bang is aangelegd maar na 2 dagen is de spanning er wel af. Wij zijn in ieder geval erg tevreden over het hondenhotel en Max en Kaat komen zeker terug.

Patricia
2 maanden geleden

Wij zijn erg tevreden over jullie diensten..
Onze mechelse herder Chaila heeft het altijd erg goed bij jullie.. alleen hier vertrouwen wij onze chaila aan toe..

Marloes Hakvoort
2 maanden geleden

Sol staat al te trappelen om te vertrekken als ik zijn tas inpak. Zowel de logeerpartijtjes als de dagopvang, het is allemaal een groot feest voor hem. Anne is altijd vriendelijk en heeft echt een groot hart voor de honden. Ze denkt altijd mee en Sol is er goed op zijn plaats. Heel tevreden!

karin vermeulen
2 maanden geleden

onze laika is een mooie lieve rottweiler meid die heel graag naar dit hondenhotel gaat ze kan helaas dan wel niet met andere hondjes spelen mar ze is altijd heel erg blij als je de weg naar het paradijs inslaat hahaha ze herkent het meteen en word dan alweer dol blij en anne is zon lieverd die vangt laika zo goed op en is zo aardig en ondanks dat laika niet kan spelen met andere nemen ze in dit hotel wel de moeite om met laika apart te spelen of te vermaken of hoe je t ook noemen wil t is een eindje rijden maar ik vertrouw me mooie meid alleen nog maar aan dit hotel toe niks anders dan dank je wel lieve anne!!!!!!!!!!!!!

John Bouwmans
2 maanden geleden

Teuntje onze bijna 2 jarige aussie doodle is al regelmatig gast geweest.
Hij komt er graag en wordt prima verzorgd. Ik ben heel tevreden over Casa

Tamara Emonts
3 maanden geleden

De laatste reactie kan ik mij echt totaal NIETS bij voorstellen!
Anne is de vriendelijkheid zelve!
Ik zie een enorme meerwaarde van het app contact. Goed bereikbaar, duidelijke afspraken en ik ontvang ook altijd (snel) een keurige respons.
Wij zijn heel blij dat we hondenhotel Casa gevonden hebben. Zowel voor de dagopvang als pension.
En zoals al meer genoemd, de dagelijkse filmpjes op Facebook zijn heel fijn om even te zien hoe de viervoeter zich vermaakt!!

Ben Nijp
3 maanden geleden

Nooit weer, ze zijn daar uitermate klantonvriendelijkheid. De nieuwe eigenaar is onbeschoft via Whatsapp

Annemarie Bongaerts
4 maanden geleden

Wij zijn erg tevreden over jullie diensten. Onze fan heeft het altijd erg naar haar zin bij jullie. Echt een aanrader om je hond te brengen.

Ans Verrijt
4 maanden geleden

Echt n super fijn Hotel -dagopvang, Bobby is helemaal blij als ik hem daar heenbreng!! Volop de hele dag spelen en rennen met zijn vriendjes.. daarna moe.. maar n super fijne dag gehad!! Anne is ook zo n lieverd en erg deskundig !!! Dus met n gerust hart breng ik bobby daar heen!! Echt n top Hotel!!

Anneke
4 maanden geleden

Top hotel mijn lieverd gata er met super veel plezier heen voor de dagopvang maar ook als wij een weekendje weggaan!