Reactie plaatsen

Reacties

Marloes Hakvoort
een dag geleden

Sol staat al te trappelen om te vertrekken als ik zijn tas inpak. Zowel de logeerpartijtjes als de dagopvang, het is allemaal een groot feest voor hem. Anne is altijd vriendelijk en heeft echt een groot hart voor de honden. Ze denkt altijd mee en Sol is er goed op zijn plaats. Heel tevreden!

karin vermeulen
3 dagen geleden

onze laika is een mooie lieve rottweiler meid die heel graag naar dit hondenhotel gaat ze kan helaas dan wel niet met andere hondjes spelen mar ze is altijd heel erg blij als je de weg naar het paradijs inslaat hahaha ze herkent het meteen en word dan alweer dol blij en anne is zon lieverd die vangt laika zo goed op en is zo aardig en ondanks dat laika niet kan spelen met andere nemen ze in dit hotel wel de moeite om met laika apart te spelen of te vermaken of hoe je t ook noemen wil t is een eindje rijden maar ik vertrouw me mooie meid alleen nog maar aan dit hotel toe niks anders dan dank je wel lieve anne!!!!!!!!!!!!!

John Bouwmans
3 dagen geleden

Teuntje onze bijna 2 jarige aussie doodle is al regelmatig gast geweest.
Hij komt er graag en wordt prima verzorgd. Ik ben heel tevreden over Casa

Tamara Emonts
6 dagen geleden

De laatste reactie kan ik mij echt totaal NIETS bij voorstellen!
Anne is de vriendelijkheid zelve!
Ik zie een enorme meerwaarde van het app contact. Goed bereikbaar, duidelijke afspraken en ik ontvang ook altijd (snel) een keurige respons.
Wij zijn heel blij dat we hondenhotel Casa gevonden hebben. Zowel voor de dagopvang als pension.
En zoals al meer genoemd, de dagelijkse filmpjes op Facebook zijn heel fijn om even te zien hoe de viervoeter zich vermaakt!!

Ben Nijp
een maand geleden

Nooit weer, ze zijn daar uitermate klantonvriendelijkheid. De nieuwe eigenaar is onbeschoft via Whatsapp

Annemarie Bongaerts
een maand geleden

Wij zijn erg tevreden over jullie diensten. Onze fan heeft het altijd erg naar haar zin bij jullie. Echt een aanrader om je hond te brengen.

Ans Verrijt
een maand geleden

Echt n super fijn Hotel -dagopvang, Bobby is helemaal blij als ik hem daar heenbreng!! Volop de hele dag spelen en rennen met zijn vriendjes.. daarna moe.. maar n super fijne dag gehad!! Anne is ook zo n lieverd en erg deskundig !!! Dus met n gerust hart breng ik bobby daar heen!! Echt n top Hotel!!

Anneke
een maand geleden

Top hotel mijn lieverd gata er met super veel plezier heen voor de dagopvang maar ook als wij een weekendje weggaan!

Diesel
een maand geleden

Diesel heeft het altijd goed naar zijn zin, en wij zijn mega tevreden. Elke dag dat diesel naar het hotel gaat is voor hem een feest. Voor ons is het fijn om te zien op de filmpjes dat hij het zo goed naar zijn zin heeft. Ik kan niet anders zeggen dat hij bij Anne in goede handen is en wij hem met een gerust hart achterlaten.

Corine van de Mortel
een maand geleden

We zijn niet een klein beetje tevreden.. we zijn MEGA tevreden!
Voor ons was de dierenopvang noodzakelijk aangezien we met ons werk zaten maar we willen nooit meer zonder! Zo fijn om te zien dat Snoop er echt even ‘hond’ mag zijn, haar energie kwijt kan en gewoon fijn kan spelen met haar hondenvriendjes.
Ze gaat echt met plezier en gaat weer voldaan naar huis.

Binkie
een maand geleden

Ik heb iedere week heel veel zin om bij Anne te gaan spelen een dag.
Moe maar voldaan ga ik altijd met mijn baasje mee naar huis.
Bericht van mijn baasje:
Ik vind het altijd leuk om de filmpjes op facebook te zien van de activiteit van Binkie.
Ook voor langer als een dag breng ik Binkie met een gerust hart weg en weet ik dat hij in goede handen is en het naar de zin heeft!!!
Tot de volgende KEREN!!!

Karen
een maand geleden

Heerlijk om elke dag dat hij bij jullie is, loki te zien rennen via face book! Echt een pluspunt! Hij heeft het enorm naar zijn zin En dat zie je!