Gastenboek


Reactie plaatsen

Reacties

Van lierop
22 dagen geleden

Geweldig hoe jullie milou opvangen en ook superieur de filmpjes op fb . Top

Patrick de Greef
23 dagen geleden

Superfijn honden hotel.

Charlie
23 dagen geleden

Afgelopen jaar hebben we onze hond al een aantal keer gebracht. En wij zijn super tevreden! Hij is ook al 2x in bad geweest. Ideaal om hem schoon terug te krijgen.

Heleen
23 dagen geleden

Rover is eind juni een week op vakantie geweest in hotel Casa. Hij heeft het goed gehad!
Dank voor de goede professionele zorg!!
Hij komt graag nog een keer vakantie vieren.

Joey spiller
een maand geleden

Joey was voor het eerst bij jullie en heeft het goed naar zijn zin gehad. Alles was goed geregeld en geweldig leuk dat je de honden soms op instagram kunt volgen. Joey kijkt er al naar uit voor de volgende keer in september.
Een pootje van Joey en tot de volgende keer.

Sjef
een maand geleden

Onze kito is anderhalve week bij jullie geweest. Hij heeft het goed naar zijn zin gehad. Wij willen jullie bedanken voor de goede service en goede zorgen van kito.. we zullen jullie zeker aanraden aan baasjes om hun trouwe snuitjes bij terecht kunnen!!

Groetjes 🐾🐾🐾 Kito 🐾🐾🐾

Familie van Wettwn
een maand geleden

Het was voor de 2e keer dat we Zitto aan jullie toevertrouwden dus wel een beetje spannend hoe onze oude Zitto zou reageren, maar het was weer super geregeld. We vinden het heel leuk als we op vakantieverblijf af en toe kunnen meekijken via Instagram. We zien dan dat Zitto het heel erg naar zijn zin heeft en lekker aan het genieten is. Dank je voor de goede verzorging!

Sandy Kivits
een maand geleden

Met gerust hart laten we onze grote vriend verblijven.Deskundige omgang met de viervoeters.. Even lekker spelen met andere honden. Hondje blij en baasjes blij!

Ans
2 maanden geleden

Hondenhotel Casa is n hondenhotel waar ik blij van word.. Zoals ook Bobby, het is er erg fijn voor de honden, lekker rennen en spelen in de grote hondenwei, n eigen kooi voor de middagslaap.. goed eten en hele goede kundige aandacht van de verzorging!! Het is echt top!!

Marion, Aart en Rox
3 maanden geleden

Rox heeft het goed naar haar zin. Ze is altijd enthousiast om naar haar verblijf te gaan. En ze is blij om Anne weer te zien.