Wat mag er in de vakantiekoffer mee?

Om het verblijf van jullie hond zo min mogelijk af te laten wijken van de gang van zaken bij jullie in huis, zijn er in ons hotel een aantal mogelijkheden om voor jullie en jullie hond alles zo vertrouwd mogelijk te maken. Zo heb je de mogelijkheid om zelf de voeding van thuis mee te geven zodat je hond (en met name zijn darmen) niet hoeft te wennen aan een andere voeding. Geef dit dan graag in een afgesloten ton met maatbeker of in portie-zakjes mee. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we snel te werk kunnen gaan en meer tijd over houden voor het geven van zo veel mogelijk aandacht aan jullie trouwe viervoeters. 

Uiteraard mag er ook een snoepzakje worden meegegeven. Vaak maken wij aan het eind van de dag een rondje om de vakantiegangers wat lekkers te geven, want verwennen mag toch ook op vakantie?!

Welke mogelijkheid we jullie nog meer willen geven is om de slaapplekken zo vertrouwd mogelijk te houden. Het meebrengen van een eigen deken wat thuis in de mand of bench ligt is dus geen probleem bij ons. Ook het meegeven van het lievelingsspeeltje of -knuffel is toegestaan. Helaas kunnen wij jullie hierbij alleen niet garanderen dat dit alles weer heel mee naar huis gaat, gezien er bij ons af en toe nog wel eens wat streken uitgehaald worden. Geven jullie dit niet mee dan beschikken wij zelf over de nodige dekentjes om een fijne slaapplek voor elke hond te kunnen bieden. 

LET OP: het is helaas niet meer toegestaan om manden en/of kussens mee te geven! 

Badderen

Mogelijk is je hond schoon en fris weer mee naar huis te nemen na zijn verblijf in het hotel. Hieraan zijn wel wat extra kosten verbonden die we hieronder vermelden. Wij wassen de hond de ochtend of avond voordat jullie hem op komen halen zodat hij droog in de auto mee naar huis kan. Uiteraard enkel wanneer dit mogelijk is. Tijdens regenachtige dagen wassen wij net voordat hij met jullie mee gaat. 

Tarieven

Wasbehandeling € 15,00