Een drukke baan, kinderen die je hulp en aandacht vragen en dan ook nog die gezellige stuiterbal bij jullie in huis? Dit zal niemand als muziek in de oren klinken. Daarom willen wij jullie graag helpen met dat ene aspect van die stuiterbal. De dagopvang kan een helpende hand zijn bij het kwijt kunnen van energie, het socialiseren van jonge pups en/of pubers en tevens heb jij daarmee even een dagje je handen vrij voor andere dingen. Ook is dit een goede manier om jullie viervoeter kennis te laten maken met het hotel voordat jullie daadwerkelijk op vakantie gaan. Zo kunnen ze buiten de hoogseizoenen om rustig wennen aan ons, het ritme en de nieuwe omgeving. Op die manier geven wij ze samen een stukje duidelijkheid mee waardoor de overnachtingen een stuk meer ontspannen zullen verlopen.

Dagindeling

Waar jullie natuurlijk nu razend benieuwd naar zijn is hoe zo'n dagje er uit ziet. Hieronder vinden jullie onze dagindeling, maar vóór jullie hiernaar kijken, is het misschien leuk om ook van het volgende op de hoogte te zijn. Jullie krijgen namelijk van ons eigenlijk nog een gratis service erbij want ga er maar vanuit dat jullie na deze dag ook van een extra avondje rust kunnen genieten. De meeste van onze dagopvanggasten zijn vaak hierna niet meer van hun slaapplek weg te krijgen. Een goed moment om dus zelf na je drukke dag ook even lekker te kunnen ontspannen. 

Ochtend


7.00 - 9.00

Binnen dit tijdsbestek is het mogelijk om op afspraak je hond te brengen voor zijn dagje uit. 

9.00 - 11.30

Samen met onze hotelgasten gaan wij naar buiten om in de speelweide heerlijk te spelen, snuffelen en de behoeftes te kunnen doen. Het allerbelangrijkst vinden wij dat elke hond écht even hond moet kunnen zijn!

11.30 - 13.00 

We gaan naar binnen om daar uit te rusten, te genieten van wat extra aandacht en eventueel de lunch wanneer ze die van jullie mee hebben gekregen. Om 13.00u sluiten wij de deuren zodat wij ze niet afleiden tijdens de rustuurtjes. 

Middag 


16.00

We schudden iedereen weer wakker voor de volgende uitlaatronde en gaan weer met z'n alle naar buiten. 

16.00 - 18.00

Afhankelijk van het tijdstip dat jullie de hond ophalen mogen zij nog genieten van hun dagje uit samen met de andere honden in de buitenlucht.

18.30

Inmiddels zijn alle honden opgehaald en na een laatste ritje in de auto moe en voldaan op hun slaapplek neergeploft. Laat die dromen maar komen! 

Goed om te weten voor het baasje

Het inplannen van de dagopvang is mogelijk van maandag t/m vrijdag. Voor het aanmelden ontvangen wij graag een berichtje per whatsapp en afmeldingen mogen worden doorgegeven tot 48u voorafgaand. 

Bij een dagje ravotten en spelen in ons hotel zit geen voer inbegrepen. Wel mogen jullie dit zelf meegeven wanneer jullie hond het bijvoorbeeld gewend is drie keer per dag een maaltijd te eten, of bij wagenziekte zodat ze hier wat minder last van hebben. 

Alle dagopvanggasten kunnen aan het eind van de dag worden opgehaald tussen openingstijden welke je vind op onze contact pagina. 

Belangrijk is dat elke dag het dierenpaspoort wordt meegegeven met daarin de verplichte entingen (cocktail- en kennelhoestenting). 

Heb je nog steeds een vraag?

Mochten jullie nu na al deze info nog vragen hebben of ben je super nieuwsgierig naar hoe ons hotel er achter de schermen uit ziet? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een rondleiding. Je kan een rondleiding met kennismaking bij ons inplannen op onderstaande dagen en tijdstippen: 

maandat t/m vrijdag 17.15u

Het is toegestaan de hond mee te nemen tijdens deze rondleiding maar omdat jullie je hond natuurlijk het allerbeste kennen, laten wij graag deze keuze bij jullie zelf.  Ben je al eens bij ons komen kijken en/of heb je een korte vraag kun je ons altijd via een van onze contact gegevens bereiken. 

Tarieven*

Los € 15,00
Kaart 10x € 135,00

Overnachting

Mochten jullie nu opzoek zijn naar de mogelijkheid om even een dagje je handen vrij te hebben maar is het niet mogelijk tussen de aangegeven tijden de hond te brengen op de dag zelf. Dan kunnen wij in overleg met jullie wekelijks een nachtje inplannen. Hierbij breng je jullie hond aan het eind van de dag, vóór de desbetreffende dag, en kunnen jullie hem aan het eind van de dag daarop weer ophalen. Als we kijken naar de normale hotel kosten zouden hiervoor twee dagen worden gerekend, enkel en alleen wanneer dit wekelijks voorkomt willen wij hiervoor in overleg met jullie gaan om een aparte prijs af te spreken. Ook voor deze optie kunnen jullie bij ons terecht via een van onze contact gegevens.